Valikko Sulje
Peruuta
Lisää ajoneuvoni Lisää ajoneuvoni
!
Tunnista ajoneuvosi sopivista tuotteista
Vain tänään

Moottoriöljy

Moottoriöljyn ostaminen verkossa: Mister-Auton valikoimat ja hinnat

Moottoriöljyn tarkastaminen ja vaihtaminen on tärkeä osa ajoneuvon ja moottorin huoltoa. Markkinoilla on saatavilla useita erilaisia öljyjä. Kun valitset sopivaa öljyä, on suositeltavaa käyttää viskositeettiä valinnan perusteena. Viskositeettiä kuvaavat öljyastiassa olevat luvut, joista esimerkkinä 10W50. Tässä luku 10 tarkoittaa öljyn paksuutta lämmittämättömänä; mitä lähempänä lukua 0 lukema on, sitä juoksevampaa ja nestemäisempää öljy on. Luku 50 puolestaan tarkoittaa öljyn viskositeettiä lämmitettynä – mitä korkeampi luku, sitä paksumpaa moottoriöljy on. On suositeltavaa käyttää Mister-Auton hakutoimintoa ennen moottoriöljyn hankkimista, parhaan öljyn valitsemiseksi ajoneuvollesi.

Moottoriöljyn hankinnassa Mister-Auto tarjoaa laajat valikoimat ja kilpailukykyiset hinnat. Mister-Auto on yksi autonosien ja autotarvikkeiden johtavista verkkokaupoista. Valikoimistamme löytyy yli 300 000 tuotetta jotka ovat haettavissa verkkokatalogistamme, ja myymme öljyjen osalta kaikkea synteettisistä ja puolisynteettisistä öljyistä aina tavanomaisiin mineraaliöljyihin. Hintamme ovat huomattavasti vähittäismyyntoja alhaisemmat. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa arkisin klo 10-16, lisäkysymyksien osalta olet tervetullut kääntymään puoleemme.

Mister-Auto tarjoaa laadukkaita moottoriöljyjä hankittavaksi verkosta jokaiselle automerkille ja -mallille. Mister-Auton valikoimissa on synteettisiä ja puolisynteettisiä öljyjä sekä mineraaliöljyjä tunnetuimmilta valmistajilta. Moottoriöljyn hankkiminen verkosta.

Näin tarkistat autosi moottorin öljytason ja sen laadun

Nyrkkisääntönä suositellaan, että auton moottoriöljyt vaihdetaan 4800 kilometrin tai noin 6 kuukauden välein. Öljytason tarkistamiseen on olemassa helppo tapa, joka säästää sinulta paljon turhaa työtä ja vaivaa, turhien öljynvaihtojen muodossa. Voit tarkastaa autosi öljytason öljytikulla. Aloita kylmällä koneella. Etsi öljytikku säiliön kyljestä ja vedä se ylös puhdistaaksesi sen paperipyyhkeillä, ja laita se sitten takaisin reikään ja vedä ylös uudestaan. Näin saat selville kaksi asiaa: kuinka paljon öljyä on jäljellä ja minkä laatuista se on.

Koska on aika ostaa uutta moottoriöljyä

Musta öljy. Kun öljy virtaa läpi moottorin, siihen tarttuu vähitellen lika- ja hiilihiukkasia, ja se alkaa paksuuntua. Tämä saa myös sen värin muuttumaan hunajanvärisestä tumman ruskeaksi tai mustaksi. Jos öljy on paksua ja tummaa, on aika vaihtaa se uuteen. Tämä on erityisen tärkeää, jos öljyssä kelluu kiinteitä palasia, sillä nämä voivat tukkia suodattimen.

Moottorin kovaäänisyys. Kun öljy on puhdasta, se liukastaa koko moottorin saaden sen kehräämään hiljaa ja pehmeästi. Tämä on tärkeää ajoneuvosi hyvinvoinnin kannalta. Jos moottoriöljyä on liian vähän, osat alkavat rahista ikävästi. Jos ajoneuvo pitää hakkaavaa tai metallista ääntä kun käynnistät sen, tarvitset todennäköisesti uutta moottoriöljyä.

Moottorin tai moottoriöljyn merkkivalo syttyy. Vanhemmissa automalleissa vähäinen tai likainen moottoriöljy on yksi tyypillisimmistä syistä moottorin merkkivalojen syttymiselle. Öljytilanteen tarkastaminen on yksi nopeimmista tavoista määrittää ongelma. Nykypäivänä monissa autoissa on erikseen öljynvaihtovalo. Jos se syttyy, älä jätä sitä huomiotta. Osta moottoriöljyä ja vaihda autosi öljyt niin nopeasti kuin mahdollista.

Moottoriöljyn valinta

Pääasiallisena ohjenuorana öljyn valinnassa voi pitää seuraavia seikkoja, niiden vaikuttaessa olennaisesti valintaan: - Autonvalmistajan suositukset, merkkihuollon ohjeet - Edellisen vaihdon yhteydessä käytetty öljymerkki ja –laatu - Olosuhteet, lämpötilan vaihtelut, odotettavissa olevat ajokilometrit - Ajoneuvon säilytys, ajotapa - Ajoneuvon ikä, tehdyt huollot, huoltovälit - Hinta-laatu –suhde, hankintapaikan ohjeet Mister-Auton hinta-laatu –suhde, valikoimat ja asiakaspalvelu mahdollistavat oikean öljyvalinnan.

Lajittele
Tekniset ominaisuudet
Tuotteen kriteerit
Moottoriöljy
Moottoriöljy
Kuinka tehdä hyvä valinta?
Käytä valintaasi koskevia ohjeita
Etsivät moottoriöljy autoosi? Tunnista auton yllä.
BPROAUTO
Engine Oil bproauto 10W40 BPROAUTO - PRO-0418123

Engine Oil bproauto 10W40
BPROAUTO -
Viite: PRO-0418123

106 arvostelu
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
150 asiantuntijaa valmiita auttamaan sinua
Maksu useassa erässä
Toimitus
samana päivänä
Helppo 14 päivän
palautusoikeus
832d8e99543c9eb6058233655e7e90e0