Valikko Sulje
Peruuta
Lisää ajoneuvoni Lisää ajoneuvoni
!
Valitse rengaskokosi

Löydä oikeat renkaat

Stellantis groupin sisaryhtiö
Maksu useassa erässä
Yli 20,000 eri rengasvaihtoehtoa
Gratis levering når du køber mere end 2 dæk

Merkki

Parhaiten myyvät

Mister-Auto mahdollistaa autosi ylläpidon ympäri vuoden, edullisesti, kiitos alkuperäisvalmistajiemme kanssa tehtyjen sopimusten.Tämän lisäksi internetissä toimiva rengasspesialistimme tarjoaa valikoiman parhaita renkaita, edullisesti, markkinoiden parhailta valmistajilta. Tilatessasi varaosia, voit samalla tilata kesärenkaat/talvirenkaat/kaikkien vuodenaikojen renkaat tai jopa renkaat 4x4 -ajoneuvolle. Valitset vain sopivan merkin autollesi valikoimastamme, jossa mukana parhaat valmistajat, mm. Michelin, Bridgestone, Goodyear, Dunlop ja Continental.

Rengas on ajoneuvon olennainen osa. Renkaan varassa auto liikkuu, pysähtyy, kääntyy, riippumatta tien kunnosta tai olosuhteista. Siispä se muodostaa olennaisen turvallisuuskomponentin ajoneuvossasi. Turvallisuuden ohella polttoaineen kulutus sekä ajomukavuus riippuvat suuresti renkaidesi kunnosta.

Kesä- ja Talvirenkaat

Kesärenkaita suositelaan käytettäväksi olosuhteiden ja ilman lämpötilan ollessa kohtuulliset ja suotuisat. Silti, lämpötilan pudotessa alle 7°C (44.6°F) asteen, talvirenkaiden käyttö tulee suositeltavaksi. Tosiasiassa, kesärenkaat muuttuvat jäykiksi kylmällä ilmalla ja niiden ote tiestä heikkenee. Sama koskee märkää ja lumista tienpintaa, mikä lisää onnettomuusriskiä. Lumiolosuhteisiin tarkoitetut renkaat toimivat myös paremmin runsaalla sateella, paremmasta vedenjohtokyvystä johtuen. Talvirenkaat suojaavat kuljettajaa ja matkustajia, turvallisuudesta tinkimättä, niiden mahdollistaessa yli- ja aliohjautuvuuden kontrolloinnin huonoissakin olosuhteissa.

4x4 Renkaat

Nelivedot ja katumaasturit vaativat sopivat renkaat, käytöstä riippuen. 4x4-renkaita on kolmea eri tyyppiä: kaikille maastoille sopivat renkaat, eli ‘Off-Road’ -renkaat; ‘On Road’ -renkaat, sekä näiden sekoitus.

Milloin renkaiden vaihto tulee ajankohtaiseksi?

Vaihtoajankohdan määrittämiseksi oikein on tärkeää tarkistaa renkaiden kunto säännöllisesti.

  • Tarkista renkaiden kuluma: renkaat tulee vaihtaa kun niiden urasyvyys alittaa 3 mm (lainmukainen vähimmäissyvyys on 1.6 mm).
  • Tarkista katseenvaraisesti renkaiden sivustat: renkaissa ei tule olla syviä painaumia, rikkoontumia, epämuodostumia tai ikääntymisen merkkejä.
150 asiantuntijaa valmiita auttamaan sinua
Maksu useassa erässä
Toimitus
samana päivänä
Helppo 14 päivän
palautusoikeus
832d8e99543c9eb6058233655e7e90e0